Candide 9520

Candide gick bruksprov 2021 och är numera godkänd för avel i SWB!

Candide fick höga exteriörpoän6egh6wMLMUxGh4sshLOKf4hQ6v84MZfgqsL94Xsb-2g och belönades bl.a. med en 9a för Ben. Han är en hingst e. Kannan - Jaguar Mail med högintressant stostam där mamman är syster med bland annat  Märta Louise (som går svår internationell hoppning med irländsk ryttare) och Virgina Beach som Pia tävlade upp till 150 för massor av år sedan. Uppfödd av Louise Frumerie och Karl-Henrik Heimdahl.

Candide är mycket trevlig i allt och han har en otroligt hög ridbarhet! Naturligtvis har han ett stort språng och en rejäl kapacitet, men idag så tycker jag att det är en självklarhet hos en avelshingst. Det som däremot inte alltid är en självklarhet är att hingstarna har (och förärver) ett psyke som gör att denna kapacitet kan användas av ryttaren (utan att alla är riktiga superproffs!) Candide har det som gör att han är enkel men uppmärksam, arbetsvillig men sansad. Vad han förärver återstår att se!

Vi har ju dock haft en hel flock hästar ur denna stostam och jag vågar påstå att förärvningen är mycket god vad gäller temperament och kapacitet i kombination!

Candide finns tillgänglig på AI och TAI via Salsbro Stuteri, Vretstorp.

Fri från WFFS.

Film från bruksprovet!                       https://youtu.be/PoHYztFI3oY

AIZSI1WDfqrSJv9xjPtME1YiDLjjCBAn5cs8saOy.JPG

i8FCJpDA8XPup0ANSJLF7hsu9TDhsUJJAqpA3NN5atNu8ghh4hOZGWmQdAIUgS0nO9ACwrxu4xy5LB5S-1